Slaapproblemen te lijf met de juiste pillen

Slapeloosheid is een ontzettend vervelende kwaal die veel invloed heeft op je dagelijks leven. Niet alleen ’s nachts, maar ook overdag. Omdat je nachtenlang wakker ligt heb je overdag een vermoeid gevoel en minder concentratie. Slapeloosheid kan zich bovendien openbaren op verschillende manieren. Zo zijn er personen die niet in slaap kunnen komen, terwijl anderen moeite hebben met doorslapen. Wat kun je tegen dit vervelende probleem doen?

Slaappillen zonder recept

Het volgen van een kuur is een manier om van je slaapproblemen af te komen. Zo geven zogeheten ‘benzodiazepinen’ je lichaam hopelijk de nodige rust. Dit betreffen onder andere slaapmiddelen als Temazepam en Zolpidem, die werkzame stoffen waardoor je een slaperig gevoel krijgt. Benzodiazepinen zijn in principe overal in Europa zonder recept verkrijgbaar. Bovendien kun je ze eenvoudig vanuit huis bestellen op het internet. Zo beschikt de online shop van De Apotheker over een groot aanbod aan slaapmedicatie.

Bijwerkingen van slaappillen

Voordat je begint aan een kuur met slaapmiddelen is het verstandig om je goed in te lezen. Bij de productinformatie op De Apotheker staat alle informatie die je moet weten. Zo kunnen benzodiazepinen soms vervelende bijwerkingen veroorzaken. Denk aan vervelende kwalen als hoofdpijn duizeligheid en misselijkheid. Ook veroorzaken de pillen soms buikpijn en zelfs griep. Vaak is het een kwestie van wennen. Na verloop van tijd nemen de bijwerkingen af. Wees je er daarnaast van bewust dat slaappillen een dag na inname een suf en vermoeid gevoel geven. Zodoende is het verstandig om de auto even een paar dagen te laten staan.