zwangerschapstriemen-creme-110x150Je gezondheid en lichaamsverzorging spelen een belangrijke rol bij hoe goed je je voelt. Een ongezond lijf zal er dus vanzelf voor zorgen dat je ook niet lekker in je vel zit. http://www.gezonder.nu/ kan hier verandering in brengen. Hoe ik dat weet? Ik heb de producten zelf uitgeprobeerd!

argan-haarmasker-110x150Mijn verhaal

Een tijd geleden begon ik me steeds slechter te voelen. Mijn huid zag er slecht uit en met mijn haar was het nog erger gesteld. De voornaamste reden hiervoor was dat ik de hele dag op de stoel zat en alleen maar werkte. Ik deed niet aan sport en ik at wat er maar er voor mijn neus verscheen. Niet de beste aanpak, dat kan ik jullie wel vertellen!

Uiteindelijk was ik het zat en vroeg ik mijn vriendin om advies. Zij vertelde me dat mijn gezondheid momenteel niet de beste was en dat ik hier echt iets aan moest gaan doen. Maar dat wist ik natuurlijk al! Ik weet dat het oppervlakkig klinkt, maar ik zag er altijd best goed uit. Dat vond ik nog het ergste, dat ook mijn uiterlijk er flink onder begon te lijden. Tijd dus, om er iets aan te doen!

Zij raadde me toen aan een kijkje te nemen op http://www.gezonder.nu/. Toen ik thuis was zette ik gelijk mijn laptop aan om eens te kijken wat deze shop zo te bieden had. Ik zag Argan olie, waar ik al veel goede dingen over had gehoord. Deze wilde ik voor mijn haar proberen, want blijkbaar kan deze olie helpen om je haar weer glanzend te maken. Ook zag ik allerlei Superfoods, die leken me ook wel interessant. Ook daarvan gingen er enkele producten gelijk in het winkelwagentje. Op het moment dat ik het packet binnenkreeg heb ik gelijk enkele dingen uitgeprobeerd. Ik zie er nu weer stukken beter uit!

make-up-reiniger-110x150