Sport op effectieve wijze via een personal trainer aan huis

Sporten is iets waar je als modern mens aan moet geloven. Niet sporten is namelijk een aanslag op de fysieke en mentale gezondheid. Dat komt omdat de beweging van een gemiddeld mens die niet sport ver onder de norm ligt. Een mens heeft beweging nodig en toen we nog door de jungles renden of over de Savannah struinden, toen kregen we genoeg beweging. Er was op de prairies ook niet om elke 100 meter een fastfood tent. Dus wat dat betreft waren er weinig risico’s voor obesitas. Maar tegenwoordig zitten we stil in de auto, stil op de bank en stil op kantoor. Zelfs de bezorger hoeft nauwelijks inspanning te leveren dankzij de comfortabele e-bikes. Maar niet bewegen is uitermate slecht voor de mens. Onze spieren en onze conditie zijn geen vaststaande eigenschappen. Hoeveel spiermassa je hebt, is puur afhankelijk van hoeveel je die spieren gebruikt. Nu zou je kunnen denken dat je geen gespierd lichaam nodig hebt en dat is tot op zekere hoogte ook zo. Maar dan hebben we het over de spieren die je kweekt om esthetische redenen. Maar kracht heb je wel nodig en dat komt nu eenmaal uit de spieren. Deze zorgen ervoor dat het lichaam van A naar B kan. Maar spieren in de kern van je lijf voorkomen bijvoorbeeld ook dat je rugklachten krijgt. Je hoeft jezelf niet op te pompen met spieren, maar je moet je lichaam wel in een gezonde en krachtige conditie houden. Hoe minder je tijdens de dagelijkse bezigheden hoeft te bewegen, des te belangrijker het ook is om te sporten. Maar door de drukte schiet het sporten er vaak bij in. Daarom doe je er goed aan om gewoon een personal trainer aan huis in te schakelen. Het grote voordeel is dat je dan de kleinste gaatjes in je drukke schema gemakkelijk kunt vullen met een sportroutine. Je hoeft dankzij de personal trainer aan huis van selsa immers niet eerst naar de sportschool te reizen. Een ander voordeel is dat je altijd een stok achter de deur hebt. De personal trainer aan huis komt immers bij jou langs. Je kunt niet zelf bepalen of je al dan niet gaat sporten wanneer de trainer eenmaal bij je op de stoep staat. Daarnaast heb je met een personal trainer aan huis altijd een duidelijk doel voor ogen. Dankzij de structuur die de personal trainer aan huis voor je neerlegt, is het sporten een stuk toegankelijker en leuker. 

Kijk op selsa.nl voor de personal trainer aan huis

Je kunt via de site van selsa.nl meteen zien wat je mogelijkheden zijn wanneer je een personal trainer aan huis wilt inschakelen. Zo zie je ook wat de kernwaarden zijn van deze personal trainer aan huis. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Resultaatgericht trainen
  • Gezonder eten
  • Resultaten vasthouden

Het is dus niet allelen maar een trainingsschema wat je kunt verwachten van de personaal trainer aan huis. De trainer helpt je ook om gezonder te eten en je nieuwe levensstijl vol te houden.

Neem contact op met selsa

Als je de personal trainer aan huis in wilt schakelen, dan kun je direct contact opnemen met selsa.