Profiteer van hypnotherapie bij Hypnose Praktijk

Je komt tijdens je leven allerlei dingen tegen die inwerken op de geest. Positieve ervaringen zorgen voor positieve gevoelens en associaties. Daardoor kan de herinnering aan een gebeurtenis jaren later nog voor blijdschap zorgen. Maar negatieve ervaringen kunnen je humeur negatief beïnvloeden. Hoe de geest hier mee omgaat, bepaalt hoe je je verder ontwikkelt. Soms blijven dingen hangen, zodat je er jaren later onbewust nog steeds last van hebt. Het probleem is vaak dat de symptomen thematisch gezien volledig losstaan van het onderliggende probleem. Zo kun je op je nagels bijten door gebeurtenissen in je jeugd die helemaal niets met nagels te maken hebben. Hoe lang dingen doorwerken is voor de bewuste geest vaak niet te bevatten. Iets ogenschijnlijks klein kan jaren later nog steeds doorwerken in een neurose. Maar grote trauma’s die je hebt weggedrukt kunnen ook zorgen voor depressies en andere zware problemen. Alles loopt uiteindelijk via de geest. Zelfs fysieke pijn aan je lichaam voel je door de pijncentra in je hersenen. Het is dan ook niet zo gek dat je met hypnotherapie heel veel kunt aanpakken. Bij Hypnose praktijk kun je terecht voor hypnotherapie. Door op onderzoek te gaan in je onderbewustzijn, kunnen de oorzaken van je gedrag, gevoel en neuroses worden blootgelegd. Maar het mooie aan hypnotherapie is dat je niet alleen kunt ontdekken waarom je doet wat je doet of voelt wat je voelt, je kunt die oorzaken ook wegnemen. Op die manier verdwijnt de behoefte om bijvoorbeeld je nagels helemaal af te bijten. Via suggestie kunnen er ook elementen worden toegevoegd. Zo kun je je hersenen via hypnotherapie wijsmaken dat je maag is voorzien van een maagband. Daardoor denken je hersenen dus ook dat je maag veel sneller vol zit. Een virtuele maagband zorgt er dus voor dat je minder eet en dus kun je dankzij hypnotherapie op deze manier sneller afvallen. Dat is uiteraard erg prettig als je te kampen hebt met overgewicht. Omdat alles op 1 of andere manier gelinkt is aan de hersenen en onze geest, kun je heel veel verschillende problemen via hypnotherapie aanpakken. Dus mocht de dokter geen idee hebben wat hij of zij moet doen qua aanpak van jouw problemen, dan is het zeker de moeite waard of de hypnotherapeuten iets voor jou kunnen betekenen. Kijk snel op de website en ontdek wat hypnotherapie zoal voor jou kan betekenen

Kom langs op de site voor meer informatie over hypnotherapie

Misschien heb je alles tot zover gelezen en ben je vooral nieuwsgierig of de problemen waar jij mee te maken hebt op te lossen zijn met hypnotherapie. Daarom vind je op de site van hypnose-praktijk.nl een uitgebreid overzicht met verschillende problemen waarbij hypnose kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als: 

  • Depressie
  • Faalangst
  • Impotentie
  • Nagelbijten
  • Verslaving

Zoals je ziet is het soort problemen heel divers omdat ze allemaal op hun eigen manier voortkomen of gelinkt zijn aan de geest. Hypnose kan dan ook in alle gevallen uitkomst bieden. 

Maak een afspraak voor de intake

Als je graag meer wilt weten, dan kun je via de site een afspraak maken voor een eerste intake gesprek.