Populaire urn thema’s; De vlinder urn

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de vlinder urn; Een urn thema waarbij onsterfelijkheid en de wedergeboorte centraal staat, evenals het geluk dat hierbij gepaard gaat en de overleden dierbare tevens toegewenst wordt.

logo (5)

De vlinder is een prachtig thema voor een dierbare herinnering aan een overleden dierbare en staat symbool voor onder andere regeneratie en geluk. Geen enkel ander dier is zo symbolisch voor transformatie en gedaantewisseling als de vlinder. De vlinder staat symbool voor onsterfelijkheid en wedergeboorte. Vandaar dat de vlinder een mooi symbool is en zeer passend in het geval van het overlijden van een dierbare. De vlinder symboliseert hierbij het afscheid nemen van het menselijk lichaam, maar tevens de geboorte van mooie herinneringen. Vanuit deze visie is de vlinder een prachtig symbool voor een mooie, tastbare herinnering om uw overleden dierbare te herdenken en is de vlinder als symbool zeer geschikt voor welke vorm van asbestemming dan ook. Ook voor bijvoorbeeld assieraden is de vlinder zeer populair, waarbij veelal gekozen wordt voor een ashanger in de vorm van een vlinder. Vlinder urnen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten en materiaalsoorten. Er zijn prachtige vlindervormige urnbeelden verkrijgbaar, maar ook een grote diversiteit aan urnen waarbij afbeeldingen van de vlinder centraal staan.vlinder-urnen

Over UitvaartUniq.nl.

UitvaartUniq; Urnen voor Eerlijke prijzen. UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie traan urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.