De psychodynamische therapie was voor mij de oplossing!

psychodynamische therapie

Nu precies een half jaar geleden is mijn oma overleden! Ikzelf heb hier een geruime tijd heel erg mee gezet. Ik had namelijk een hele goede band met mijn oma. Na maandenlang rondgelopen te hebben met pijn in de maag en een prikkelbaar gevoel vond mijn moeder het tijd om hulp voor mij te zoeken. Na het overlijden van mijn oma presteerde ik namelijk minder op de werkvloer en ook ging het ten kostte van mijn gezin. Via mijn moeder ben ik aanraking gekomen met de psychodynamische therapie van therapeut Middelburg. Therapeut Middelburg is namelijk gespecialiseerd in het geven van een psychodynamische therapie(counseling).

Deze specialist beschikt over een geweldig portfolio en ook zijn er op het internet vele positieve recensies te vinden. Het indrukwekkende portfolio en de lovende recensies hebben mij doen overhalen tot het volgen van een counseling bij deze therapeut.

Therapie

De counseling zorgt voor verbeterde resultaten

Ikzelf volg iedere week een counseling bij de bovenstaande therapeut. Sindsdien zijn de prestaties op de werkvloer enorm verbeteren ik zit weer op het oude niveau. Daarnaast ben ik ook een stuk vrolijker wat natuurlijk goed is voor mijn gezin. Eindelijk besteedt ik weer positieve aandacht aan mijn kinderen met een grote glimlach. Mijn eigen ervaringen met de bovenstaande therapeut zijn werkelijk waar geweldig. In twee maanden tijd heb ik grote stappen voorruit weten te zetten dankzij de counseling!

Heeft u moeite met het overlijden van een persoon die voor u bijzonder was? dan raad ik het u aan om zo snel als mogelijk de bovenstaande website te bekijken!

psychodynamische therapie