Kies voor verlichting van pijn via acupunctuur in Hengelo

Pijntjes zijn er in verschillende soorten en elke pijn ervaar je weer anders. Als je hoofdpijn hebt, dan kun je denken hoe veel ‘fijner’ het is om bijvoorbeeld gewoon nekpijn te hebben. De pijn in je hoofd is immers constant aanwezig en zorgt ervoor dat je niet op je werk kunt focussen, je kunt niet sporten of van een tv-serie genieten. Nekpijn is ook vervelend, maar is eventueel te maskeren door niet teveel te bewegen. Daarnaast zou je een massagesalon kunnen bezoeken, zodat de spieren en gewrichten los gemaakt kunnen worden. Maar als je eenmaal nekpijn hebt, dan denk je misschien ook wel weer dat je liever wat hoofdpijn had. Het is ook weer heel erg afhankelijk van de intensiteit van de pijn. Is het lichte hoofdpijn of een complete migraine aanval? Is je nek wat stijf of kun je niet eens meer bewegen? Niet elke pijn is hetzelfde en dus ervaren mensen de verschillende pijnen ook op verschillende manieren. Wat vooral als heel vervelend wordt ervaren is chronische pijn. Een flinke migraine aanval is vervelend, maar als je meteen actie onderneemt (donkere kamer opzoeken, paracetamol nemen), kun je de schade minimaliseren. De hoofdpijn zwakt dan al snel af en na een paar uur is het ergste leed weer voorbij. Deze wetenschap maakt dat je het niet heel erg vindt. Maar als je weet dat deze migraine aanval wekelijks terugkomt, dan wordt het uiteraard een ander verhaal. Zulke chronische pijnen kunnen een leven gaan domineren. Dokters kunnen vaak weinig doen, maar je zou wel kunnen kijken of acupunctuur in Hengelo misschien iets oplevert. Acupunctuur in Hengelo bij QiZee is erop gericht om de balans van de energiedistributie in je lichaam te herstellen. Als deze namelijk verstoord raakt, dan kan dat leiden tot verschillende klachten. Dat kan bijvoorbeeld migraine zijn, maar ook acne of slapeloosheid kan veroorzaakt worden door een slechte energiebalans. Die energie stroomt door je lijf via de meridianen. Deze kunnen verstopt raken en die opstoppingen kun je herstellen via acupunctuur in Hengelo. Geen enkele behandeling kan van te voren garanderen dat het helpt. Tevens kun je nooit van te voren zeggen of een behandeling 100% effectief is. Het kan ook zo zijn dat de intensiteit van de klachten flink afzwakt, maar dat er nog wel wat klachten blijven bestaan. Het punt is uiteraard dat wanneer je het niet probeert, je sowieso niet van de potentiele voordelen kunt profiteren. Dus als de dokter met de handen in het haar zit, dan kun je prima acupunctuur in QiZee proberen. De acupuncturist is in ieder geval iemand die zeer bedreven is in deze genezingstechniek. De kans is dan ook zeer groot dat je positieve effecten zult ervaren na de acupunctuur in Hengelo. 

Maak een afspraak voor acupunctuur in Hengelo via qizee.nl

Als je graag wilt een keer acupunctuur in Hengelo wilt proberen of als je al jarenlang gebruik maakt van deze geneeswijze en een nieuwe sessie wilt inplannen, dan kun je dat doen via de site van qizee.nl.

Kijk snel de site voor meer informatie

Als je meer wilt weten over acupunctuur in Hengelo of de kliniek van QiZee, kun je altijd even een kijkje nemen op de site. Hier vind je ook een overzicht met klachten waarbij acupunctuur kan helpen zoals: 

  • Hooikoorts
  • Hoofdpijn 
  • Migraine
  • Slapeloosheid