Ik deed hypnotherapie Middelburg

balans terug logo

Ik denk dat ongetwijfeld iedereen er wel eens van heeft gehoord, hypnotherapie Middelburg. Dit is een hypnose therapie waarbij je helemaal tot rust leert te komen om je innerlijke balans terug te vinden. Ik heb de hypnotherapie Middelburg een aantal weken gedaan en ik ben sinds dien dan ook een stuk beter in mijn vel gaan zitten en ik kan me veel beter concentreren. Ook ben ik gewoon een stuk rustiger over het algemeen.

balans terug

Beter concentratievermogen

Mijn concentratievermogen is een heel stuk omhoog gegaan sinds ik de therapieën volg. Wanneer je onder de hypnose bent, ontspant je brein intens, maar focus je je tegelijkertijd intens op een of meerdere belangrijke dingen. Ook reageer je gevoeliger op suggesties, je doet dit dan gelijk. Wanneer je onder hypnose bent, ben je ook een stuk minder gevoelig voor prikkels in de omgeving. Dit is zo aangezien je je dus intens focust op een ding. Ik vind dit zelf erg fijn en kan wanneer ik dit doe dan ook erg tot rust komen. Ik ben heel erg blij dat ik dit ontdekt heb aangezien ik nu dus een stuk beter in mijn vel zit. Ik kan het zeker aan iedereen aanraden om verschillende redenen. Ik ben een stuk rustiger geworden wanneer dat nodig is, ik kan me veel beter concentreren, en het meest belangrijke is dat ik veel beter in mijn vel zit dan eerst. Dit is allemaal erg fijn en ik ben dan ook erg blij dat ik me zo heb kunnen ontwikkelen de afgelopen weken.

balans terug 2