Voor een verzorgde uitvaart voor uw overleden dierbare gaat u naar uitvaartzorg Nijmegen!

Het is nooit leuk wanneer iemand die u heel erg dierbaar was komt te overlijden. Een uitvaart is een mooie manier om afscheid te nemen. Bij uitvaartzorg Nijmegen hebben we veel ervaring bij het neerzetten van een unieke en mooie uitvaart. Wij weten precies wat er vereist wordt bij een mooie uitvaart voor uw dierbare. Het luisteren naar de wensen van de familie is voor ons het meest belangrijk. De uitvaart moet precies voldoen aan de wensen van de familie van de overledenen. Daarom luistert uitvaartzorg Nijmegen aandachtig naar wat de wensen zijn bij de uitvaart.

Geheel volgens uw wens

In alle rust staan wij u bij om de uitvaart geheel volgens wens te laten verlopen. U kunt bij ons terecht ongeacht of en waar u verzekerd bent. Uitvaartzorg Nijmegen verzorgt een uitvaart in Nijmegen voor iedereen, elk budget en ieders persoonlijke wens. Met een luisterend oor en de tijd die nodig is, wordt een afscheid stap voor stap vormgegeven. Hierin denken wij met u mee en vertalen wij de wensen: of het nu om een eenvoudig afscheid gaat of om een uitgebreide uitvaart.

Bijzondere rituelen

Uitvaartzorg Nijmegen is gespecialiseerd in het ontwerpen van heel persoonlijke afscheidsceremonies. Samen met de nabestaanden werken we in alle rust aan een mooi afscheid, die in sfeer, taal, muziek en beeld klopt bij het leven dat de overledene heeft geleefd.

 

Wij kunnen u adviseren vanuit een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van uitvaartrituelen. Zo kunt u denken aan:

  • het personaliseren van de kist
  • ballonnen oplaten als ritueel om de overledene los te laten
  • het planten van een herinneringsboom
  • een ceremonie rondom de asverstrooiing, in intieme kring
  • een afscheidsmaaltijd rondom de kist