Schaamlipcorrectie bij kliniek Veldhoven

Schaamlipcorrectie

Wanneer u als vrouw zijnde pijn krijgt aan uw schaamlippen is dit on verdraagbaar. Vooral wanneer u een actief sportster bent en vooral wanneer u werkzaam bent in de sport. Ikzelf ben naast mijn vaste baan ook nog eens vrijwilligster bij een sportcentrum waar ik handbal les geef. Helaas had ik wekenlang van een branderig gevoel aan mijn schaamlippen tijdens het sporten. Op een begeven moment was ik dit branderige en pijnlijke gevoel meer dan zat. Zodoende ben ik de mogelijkheden gaan bekijken om van deze pijn af te komen. Via het internet kwam ik terecht bij de mogelijkheid schaamlipcorrectie. Deze schaamlipcorrectie was mogelijk bij kliniek Veldhoven!

Labia correctie

Professionele plastische chirurgen!

Op het internet las ik een aantal beschrijvingen. Ikzelf herkende mijn pijn in een aantal kenmerken die aangegeven werden. Vandaar de keuze om contact op te nemen met de chirurg gespecialiseerd op het gebied van labiacorrectie. Ik kwam in aanraking met een hartstikke aardige vrouw, die chirurg is. Tijdens een aantal goede gesprekken over eventuele kosten en de operatie zelf leek het mij een goed idee om deze operatie te ondergaan.

De chirurg

Een goede keuze!

De operatie was eigenlijk hartstikke eenvoudig en pijnloos. De operatie was snel afgehandeld en ik had na de operatie nauwelijks last van pijnen aan mijn schaamlippen. Sinds de operatie kan ik u vertellen dat ik geen last meer heb van een branderig gevoel aan mijn schaamlippen. Ik kan weer heerlijk gaan sporten zonder dat dit mij pijn doet! Heeft u pijn en last van een branderig gevoel aan uw schaamlippen? Bekijkt u dan de bovenstaande website!