Op zoek naar een schoonheidssalon Wijchen?

Dermavisie Skinclinic is gespecialiseerd in huidtechnieken en en verjongen van de huid. Het is een kleinschalige kliniek gevestigd in Wijchen. Zij bieden de nieuwste werkwijzen aan. De kliniek heeft behandelingen voor huid- en cosmedische doeleinden, ook bieden zij oedeemtherapie aan.

Behandelingen schoonheidssalon Wijchen

Bij de schoonheidssalon Wijchen zijn veel soorten behandelingen. Er zijn behandelingen als NuFace lifting, laserbehandelingen en mammacare.

  • NuFace Lifting

Deze behandeling verbetert de gezichtscontour en verminderd rimpels. Dit is een thuisbehandeling waar u slechts 5 minuten per dag voor nodig hebt. Deze behandeling is effectief voor het liften van de wenkbrauwen, reduceren van rimpels en verstevigen van het gezichtscontour.

  • Lasertherapie en microneedling

Bij schoonheidssalon Wijchen worden laserbehandelingen gegeven op verschillende mogelijkheden. U kunt het zicht van littekens verminderen door bijvoorbeeld een littekenmassage of microneedling. Microneedling is een methode waar een vibrerende pen met kleine naaldjes in de huid prikt voor onder andere de herstelprocedure van de huid wordt gestimuleerd.

  • Mammacare

Dermavisie helpt bij de begeleiding en behandeld de nazorg vrouwen met  borstkanker. Zij kunnen mensen helpen met het doorstaan van processen als borstamputaties en borstreconstructies.

Vraag het schoonheidssalon Wijchen

Als u vragen heeft over een behandeling of over uw huid(aandoening) kunt u op de website van Dermavisie een contactformulier invullen. De kliniek hecht veel waarde aan het geven van heldere toelichtingen. Voorafgaand aan elke behandeling wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Hier kan de kliniek uw vragen beantwoorden. Als u een afspraak zou willen maken kunt u een mail sturen naar info@dermavisie.nl.