Online bestellen van anabolen

Anabolen zijn steroïden die bodybuilders gebruiken om sneller spiermassa op te bouwen of om beter krachttraining te kunnen doen. Je kan deze in sportwinkels, drugstores en apotheken verkrijgen rond de 40 EUR. Vaak genoeg koopt met steroïden bij vrienden en kennissen . Echter is dat niet veilig omdat jij zelf niet weet waar de persoon de middelen heeft gekocht en of ze wel veilig zijn voor je gezondheid. Een ander mogelijkheid om aan anabolen steroïden te komen is online bestellen, maar wel zonder dokters voorschrift. Waar jij je online bestelling kan plaatsen zijn landen in Europa zoals Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Hongarije, Polen en Bulgarije.

Landen buiten Europa zoals Turkije en Egypte is de kans groot dat je je namaak anabolen te koop aangeboden zal krijgen. Omdat in die gevallen geen anabolen bevat maar enkele producten zoals pure cafeïne. En als je grote hoeveelheid meeneemt die niet voor eigen gebruik zijn, dan zit je nog met een probleem bij de douane van het land waar je het hebt gekocht. Als je namaak anabolen gebruik zijn de gevolgen zeer ernstig. Daarom is het beste optie om zuivere anabolen te bestellen van apothekers kwaliteit. Want deze anabolen worden gemaakt in een laboratorium onder steriele omstandigheden.

Heb je anabolen gekocht online ? laat ze dan testen op werkzame stoffen en zuiverheid in een laboratorium. Vraag ook om je heen aan kennissen of collega’s die ervaring hebben met het gebruiken van anabolen steroïden en zij zullen altijd hun ervaring met je delen.