Mijn lieve man had de diagnose van slaap apneu

logo-goedegebuure-somnomed-21Het is uiteraard nooit leuk als je iets te horen hebt gekregen wat je leven overhoop kan gooien. Zo ook dus bij mijn man, voor enkele weken geleden hebben we te horen gekregen dat hij de diagnose heeft van slaap apneu. Het schijnt dat dit probleem al wel een ruime tijd bij hem is, nu dat de diagnose gesteld is begint het echt werk om ervoor te zorgen dat hij snel van de problemen afkomt. Via het internet op zoek gegaan naar informatie, zodoende bij snurkpagina.nl terecht gekomen. Daar heb ik de beste informatie gevonden en ook de beste hulp! Ja je leest het goed, de beste hulp. Dankzij de website van hun heb ik gelijk een afspraak kunnen maken voor mijn man om het allemaal in z’n gang te zetten.

Ik ben trots op mijn man!jaw-flex-fpB70QXtjCIAAXMhH

Nadat ik mijn man hebt geïnformeerd over de afspraak ben ik geschrokken. De angst die ik in zijn ogen op dat moment zag doet pijn, verschrikkelijk om te weten dat de sterke man op dat moment zwak overkomt.  Veel gesproken en tot de conclusie gekomen dat het echt gebeuren moet, we moeten ervoor zorgen dat de schade aan het lichaam zo min mogelijk kan blijven. Nu dat we de eerste afspraak gehad hebben valt er bij hem een last van de schouder af, bij mij echter nog niet, bij mij komt nu pas de angst door puur alleen maar wetende dat het schadelijk kan zijn. Nu maar afwachten op de definitieve bevestiging en hopen dat er snel een oplossing te vinden is.