Klik hier voor de beste Haartransplantatie Rotterdam

eclinic-logo

Ik zit er al een tijdje over na te denken om een haartransplantatie te ondergaan. Wel moet de moet de Haartransplantatie Rotterdam aan mijn voorwaarden voldoen. Hiervoor ging ik het internet op om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Ook wilde ik in mijn omgeving kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Internethaartransplantatie

Op internet kwamen veel haartransplantatie bedrijven naar voren. Veel van de haartransplantatie Rotterdam voldoen niet aan mijn voorwaarden. De enige die wel aan mijn voorwaarden voldoet, is eClinic. Zij zijn namelijk veruit de beste in wat ze doen en leveren ook een mooi resultaat. Om meer over dit bedrijf te weten te komen wilde ik meer informatie uit mijn netwerk halen.

Netwerk

In mijn netwerk hebben veel mensen een haartransplantatie gedaan. Het is fijn om te weten dat er dan ook veel mensen zijn die zijn of haar ervaring met mij kunnen delen. Hieruit kwam wederom eClinic als beste naar voren. Ze gebruiken namelijk een speciale veilige methode voor de transplantatie. Bij dit bedrijf word je ook behandeld door een ervaren arts. Overigens zijn ze ook aangesloten bij een keurmerk. Dit allemaal geeft mij veel vertrouwen. Toch had ik nog wat enkele vragen. Hiervoor vroeg ik een gratis kennismakingsgesprek aan op de website.

Gesprekeclinic-werkruimte

Het gesprek verliep duidelijk en soepel. Ik kreeg veel informatie en het werd me al gauw duidelijk waar ik aan toe was. Nu wist ik het zeker, hier ga ik mijn haartransplantatie doen! Ik ga ze dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie.