Ik kon wel wat hulp van de fysiotherapeut hier in Waalwijk gebruiken

Een goede fysiotherapeut in Waalwijk is natuurlijk te vinden bij Fydioprofit.nl. Nadat ik deze site heb gevonden ben ik eens contact gaan opnemen om een intake te gaan plannen. Ik heb reuma maar ik kan hier wel wat hulp bij gebruiken als het gaat om bewegen. Omdat reuma ook bij ons in de familie zit, merk ik nu al aan mijzelf dat mijn houding begint te veranderen, ik wil dit natuurlijk niet op een verkeerde manier gaan aanleren net als mijn oma. En daarom wil ik met de juiste oefeningen, de pijn die bij deze ziekte komt kijken zo goed mogelijk kunnen beperken. En gelukkig is deze fysiotherapeut Waalwijk hier in thuis.

 PRT-Methode Fysiotherapie fisio

Ik ga met plezier naar therapie in Waalwijk

Al bij de intake voelde ik mij al snel begrepen en wist ik al snel dat ik hier goed aan deed om hulp in te zoeken. En zo hebben wij al samen een plan samen gesteld en is er mij van alles uitgelegd om uiteindelijk een doel te kunnen behalen voor mij. En dat gaf mij al zo veel rust, terwijl ik nog niet eens was begonnen. En nu ik na een aantal lessen eigenlijk al aan mijn lichaam kan voelen dat ik iets voel veranderen, wat in de eerste instantie niet prettig is, maar wat zeker voelt als het opbouwen van meer kracht en soepelheid, dat gevoel die je krijgt als je net net begint met fitness, heb ik erg veel vertrouwen hierin gekregen en kan ik met een goed vooruitzicht iets opbouwen waardoor ik minder beperkt hoef te zijn door mijn ziekte. Ik haal meer energie uit de dag, en ik leer mij een beter houding aan te wennen. Ook neem ik vele goede tips mee die ik hier krijg van de fysiotherapeut in Waalwijk. Kortom, ik zal deze praktijk zeker aanraden.