Het boek het hormoon geheim

het hormoon geheim

Al een tijdje had ik geen boek meer gelezen en ik had zin om te lezen. Ik had zelf geen boeken meer in huis en ik kon niet zo snel een leuk boek lenen van vrienden. Ik besloot dat ik een informatief boek wilde gaan lezen in plaats van een roman of iets dergelijks. Ik ging op zoek op internet naar leuke boeken en ik kwam terecht bij het boek Het Hormoon Geheim. In dit boek vind je informatie over je hormonen. Ik kan iedereen aanraden om boek Het Hormoon Geheim te lezen.

het hormoon geheim 2

Onwijs leuk en interessant

Het boek dat ik gelezen heb heet zoals ik net al zei Het Hormoon Geheim. Ik ben van mening dat dit een erg leuk boek is. Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Ik heb veel geleerd over alle hormoonweetjes en ik ben een stuk wijzer over mijn hormoonstelsel na het lezen van dit boek. Iedereen zou dit boek moeten lezen om meer te weten te komen over hun hormoonstelsel. Ik vond het boek erg leuk geschreven, je kan merken dat de schrijver zelf erg gepassioneerd is over het onderwerp en er veel van weet. Ik vond het leuk om op een leuke maar leerzame manier een boek te lezen en ik heb dit dan ook snel uitgelezen. Ik heb binnen een week het boek uitgelezen. Nadat ik het boek uit had heb ik het boek uitgeleend aan verschillende vriendinnen, en ook van hen kreeg ik alleen maar positieve reacties.

het hormoon geheim 3