Heel veel pijn in de nek, nekhernia?

Behandeling

Ik had al heel lang heel veel pijn in mijn nek. Ik ging naar de huisdokter en hij dacht aan een nekhernia. Hij stuurde me door naar een specialist en raadde me hiervoor de Helios klinieken aan. Zelf was ik er nog niet geweest en kende ik ook niemand die hier wel al geweest was. Daarom nam ik een kijkje op het internet. Mijn ervaring deel ik graag hieronder.

HERNIA

Mijn ervaring met deze kliniek


Als eerste kwam ik dus in contact met de website. Deze zag er professioneel, zakelijk, maar toch niet koud uit. Ik vond het heel handig dat er duidelijk vermeld stond wat ze allemaal behandelden, dat er wat uitleg bij vermeld stond… Zo zag ik ook al snel op de website dat er geen wachtlijsten waren. Zeer handig natuurlijk! Anderzijds zag ik ook ervaringen vermeld staan van andere patiënten. Deze waren zeer positief, wat ervoor zorgde dat ik toch wel wat meer vertrouwen ging krijgen in deze kliniek.

Behandeling

Toen ik mijn afspraak maakte, werd ik vlug gerustgesteld. We gingen eerst bekijken of bepaalde medicatie en oefeningen me verder zou kunnen helpen. Hier was ik zo blij mee, want ik ben bang voor een operatie. Gelukkig zei de arts ook meteen dat dit als laatste optie bekeken wordt. Bovendien merkte ik dat ik er terecht kon met al mijn vragen, dat de arts tijd nam om mijn vragen te beluisteren en te beantwoorden. Bovendien werd ik snel op mijn gemak gesteld door de verschillende personeelsleden.
Kortom, de Helios klinieken zijn voor mij een echte aanrader als je dan toch een ingreep moet laten uitvoeren!