Gezocht naar onzichtbare gehoorapparaten

onzichtbare gehoorapparaten

Weet jij waar ik onzichtbare gehoorapparaten kan vinden? Mijn gehoor is namelijk drastisch verminderd en hier wil ik graag verandering in brengen. Geregeld ga ik met vrienden naar de stad om daar een drankje te doen. Echter merk ik de laatste tijd dat ik vaker nee zeg, dan dat ik ga. Als ik namelijk daar op het terras zit, dan kan ik niets tot weinig nog verstaan met wat er wordt gezegd. Erg vervelend en bovendien wil ik andere niet tot last zijn. Zodoende heb ik afgelopen week een afspraak gemaakt bij de huisarts. Ik wilde graag weten waarom ik andere zo slecht kon verstaan.

onzichtbare gehoorapparaten

Nieuwe onzichtbare gehoorapparaten gezocht

Tijdens mijn afspraak bij de huisarts werd het duidelijk dat er onwijs veel oorsmeer te vinden was. Dit heeft hij schoongemaakt in de hoop dat het zou helpen. Maar helaas, niks hielp en vervolgens heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht op de website van Phonac. Dit bedrijf heeft onzichtbare gehoorapparaten in het assortiment. Precies waar ik naar op zoek was!

onzichtbare gehoorapparaten

Binnen gelopen in deze winkel

Zodoende heb ik er direct voor gekozen om naar deze winkel te gaan. Direct werd er een gehoortest afgenomen om de schade goed te bekijken. Al vrij snel kwamen zij erachter dat mijn gehoor drastisch verminderd is en ik een toestel moet aanschaffen. Dit heb ik gedaan en als het goed is kan ik het vanmiddag komen ophalen!