Gevallen op de huifkar en nu op zoek naar letselschade advocaat breda

misbruikGevallen op de huifkar en nu op zoek naar letselschade advocaat breda

Help, help, wie weet er een goede letselschade advocaat Breda. Ik ben gisteren bij een bedrijfsuitje enorm hard gevallen en wil heel graag weten wie of wat en vooral hoe mijn lichamelijk letsel nu onder handen wordt genomen. Dus, wie kent er een goede letselschade advocaat Breda. Want het is echt heel ernstig, ik vraag mij af of ik mijn werk nog uit kan voeren. We zaten op een huifkar, ja echt, geregeld door het bedrijf, nou je voelt het misschien wel aan komen, het paard sloeg op hol en iedereen kon er nog goed uitspringen, niemand was gewond, (onbegrijpelijk) maar natuurlijk bleef ik weer hangen tussen de huifkar en het wiel, terwijl het paard lekker voort denderde zat mijn pols klem. Het paard trok de huifkar los en ik belande met de huifkar, of nou ja, de huifkar belandde met MIJ in de berm. Wat een geluk, pols gebroken. Het was gelijk op gezet en het deed enorm pijn. Nou met een auto naar het ziekenhuis gereden, het is een gecompliceerde breuk en de artsen vragen zich af of ik ooit nog soepel kan bewegen, misschien moet er wel mijn hele leven een ijzeren plaat in. Ik ben receptioniste van het bedrijf en typ dus veel, dit gaat moeilijk als je last hebt van je pols. Dus wie o wie helpt mij aan een goede letselschade advocaat Breda? Want dan kan ik even goed met hen uit zoeken wat er nog aan te doen valt want ik baal er echt flink van. Mijn baas heeft ook nog niet eens contact met mij opgenomen.