Een zeer mooie Energetix ring gekregen

Sinds ik een Energetix ring heb gekregen voor mijn verjaardag voel ik mij een stuk beter. Vaak had ik last van hoofdpijn en voelde mij zeer prikkelbaar. Vooral in bepaalde periodes was ik niet te genieten. Deze ring, welke onder het assortiment magneetsieraden valt, heeft een positieve werking op het lichaam. Zo kan deze ring door het magnetisme helpen bij bijvoorbeeld de volgende klachten: 

  • Hoofdpijn, slapeloosheid en bloedsomloopstoornissen;
  • Vermoeidheid, chronisch vermoeidheidssyndroom,
  • Depressiviteit, nervositeit, prikkelbaarheid en agressie;
  • Immuniteitsproblemen, allergieën en bepaalde hormoonstoornissen;
  • Concentratieproblemen, slecht slapen, bedplassen en onrustig gedrag bij kinderen.

Veel mooie sieraden te koop bij Natasja Jewels and more

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen hebben deze sieraden allemaal een een positief effect op het welzijn. Niet voor niets worden deze magnetische sieraden al duizenden jaren gebruikt tegen allerlei kwalen en nog steeds worden deze sieraden gedragen. Een voordeel is dat deze sieraden allemaal een geneeskundige werking hebben, maar tevens ook mooi zijn om te dragen. Zelfs mijn kinderen dragen verschillende soorten sieraden van Natasja Jewels and more. Zo heeft mijn dochter hier bij Natasja Jewels and more een mooie ketting en oorbellen gekocht. Mijn zoon heeft hier een stoere armband besteld en ik kan zeggen sindsdien hij deze armband draagt hij een stuk beter in zijn vel zit.