De gezichtsmassage roller toepassen

gezichtsmassage roller

In de deze tijd worden er steeds meer dingen uitgevonden en gebruikt om te zorgen dat bepaalde spieren mooi blijven maar ook onze huid. Als je je huid bijvoorbeeld slecht behandeld en niet verzorgt, krijg je eerder rimpels en wordt je huid slechter. Zo heb je de gezichtsmassage roller, dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie in je gezicht gestimuleerd. Hierdoor worden afvalstoffen eerder en makkelijker afgevoerd, dit heeft een helende werking. Verder zegt men ook dat je wallen ervan verminderen. 

gezichtsmassage roller

Verschillende soorten

Tegenwoordig is het gebruik maken van een gezichtsmassage roller dus erg populair, op een geven moment gebruikte enorm veel mensen de rollers. Ook kwamen enorm veel bedrijven uit met andere en nieuwe vormen van de rollers. De Jade roller is uiteindelijk het populairst en wordt het meest gebruikt onder de mensen. Verder zijn de rollers gemaakt van verschillende stenen, bijvoorbeeld rozenkwarts. Naast dat de roller op zichzelf al een goede werking op het gezicht heeft, zegt men dat het materiaal van de stenen ook meehelpt aan het proces. Verder heb je allerlei verschillende rollers, uiteindelijk gaat het meer om de techniek die je toepast dan om het merk en welk materiaal.

Het gebruik

Wanneer je een gezichtsmassage roller wilt gebruiken is het wel belangrijk dat je dit op de goede manier doet, zodat je sneller resultaat ziet. Want als je de roller op de verkeerde manier gebruikt heeft het weinig tot geen effect. Wanneer je de roller gebruikt rol je vanaf je kin naar onder, richting je oor via de kaaklijn. Daarna kan je met de roller vanaf je kin naar beneden rollen richting je sleutelbenen, dit zou ervoor zorgen dat al de afvalstoffen naar beneden gaan en eerder afgebroken worden. Deze manier is voor de kaaklijn, maar je hebt allerlei verschillende manieren om de roller te gebruiken.