Alternatieve geneeswijze psoriasis

alternatieve geneeswijze psoriasis

Dankzij de alternatieve geneeswijze psoriasis, ben ik zo goed als bijna van mijn kwaal af. Nooit gedacht dat het aan mijn levensstijl kon liggen dat ik hier zo veel last van had. Natuurlijk bedoel ik mijn levensstijl waardoor ik hier juist zoveel last van kreeg.

Deze vervelende ziekte is een veel voorkomende aandoening aan de huid. Op zich al een vervelend iets, want het ziet er niet fris uit, maar het kan ook erg pijn doen. Het ziet er niet fris uit, want de kenmerken zijn meestal een rode, verdikte huid, met allemaal schilfertjes hierop. Vaak kunnen deze jeuk of pijn veroorzaken.

alternatieve geneeswijze psoriasis

Goed geholpen dankzij de alternatieve geneeswijze psoriasis

Als klein kind had ik vaak kleding aan met lange mouwen. Op deze manier viel het niet op dat mijn armen helemaal onder de rode plekken zaten. Plekken die de naam psoriasis kregen. Behalve dat het erg jeukte, kon ik ook dagen met een vreselijke pijn rondlopen. Pijn die ik probeerde te verzachten door hier een speciale zalf, van de dokter gekregen, erop te smeren.

Inmiddels ben ik een volwassen vrouw, maar helaas nog steeds met deze vreselijke plekken. Vooral in de zomer wil ik hier geen kleding overheen dragen, want een beetje laten luchten is wel zo goed. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve behandeling en deze heb ik ook gevonden. Door het lezen van een handig e-book over deze ziekte, ben ik veel te weten gekomen over het wel of niet eten van bepaalde voedingsstoffen. Dit boek heeft mijn leven en zeker ook deze ziekte veranderd.