Afvallen met vloeibare voeding

Een veelvoorkomend probleem bij diëten is de kans op een tekort aan belangrijke voedingsstoffen. Om dit verschijnsel tegen te gaan en te zorgen dat je lichaam precies binnenkrijgt wat het nodig heeft, kunnen shakes gebruikt worden. Volgens verschillende websites kan je met het afvallen met shakes veel kilo’s op een gezonde manier kwijtraken en dat zonder moeite. Aan het einde van de dag wilt iedereen goedkoop, snel, makkelijk en leuk afvallen met producten zoals repen en eiwitshakes.

Hoe werkt het?

Je reguliere ontbijt, luncht en/of avondeten vervang je door shakes. Deze shakes bevatten minder calorieën dan de maaltijden die je normaal eet doordat de shakes alleen eiwitten, vezels, koolhydraten en vitaminen en mineralen bevatten. Geen vet dus. Daarnaast zijn eiwitten het belangrijkste ingrediënt van de shakes omdat deze het hongergevoel verminderen en vet helpen verbranden. Hierdoor kan je tot wel 2,5 kilo per week afvallen!

Hoeveel en welke shakes?

Voordat je begint met shakes te bestellen is het belangrijk om shakes te vinden die bij je passen. Shakes van lage kwaliteit en verkeerde doseringen kunnen er zelfs voor zorgen dat je aankomt in plaats van afvalt.  Sommige shakes bevatten namelijk (veel) suikers en die moet je juist mijden. Volgens deze vergelijker kun je bijvoorbeeld wanneer het aankomt op maaltijd vervangende shakes, Aldi, Modifast, Herbalife, Action en Atkins beter vermijden. Daarnaast kan je nog zulke goede shakes gebruiken, als je naast de shakes alsnog ongezond en veel eet, wordt het effect van de afvalshakes ongedaan gemaakt. Verschillende webwinkels, waaronder Be-slank uit Haren, Groningen, verkopen maaltijdshakes op basis van natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van suiker en kunstmatige toevoegingen. Daarnaast heeft Be-slank een dieet schema waarmee je snel en verantwoord je streefgewicht bereikt.

Tips

Afvallen met shakes lijkt eenvoudig maar als je gezond en effectief wilt afvallen, dien je de volgende tips in de gaten te houden:

  • Eet voldoende vezels

Vezels zijn belangrijk en leveren geen extra calorieën, voeg daarom regelmatige groentes aan je shakes toe.

  • Meer is niet beter

Te veel shakes is niet altijd beter. Te veel eiwitten, bijvoorbeeld, kan schadelijk zijn voor je lichaam. Zorg ervoor dat je voeding niet meer dan 35% aan eiwitten bevat.

  • Voorkom verzuring

Voorkom verzuring door voldoende alkalische voeding te consumeren, hierdoor zal je de kans op verzuring niet alleen minimaliseren maar ook meer vet verbranden.

Het wordt niet aangeraden om direct te beginnen met het diëten met maaltijdshakes. Win eerst de juiste informatie in bij bijvoorbeeld de dokter of diëtiste. Deze kan jou niet alleen helpen om snel af te vallen maar zorgt er ook voor dat je lichaam de nodige stoffen binnenkrijgt zonder dat je aankomt.

Kortom, tegenwoordig is verantwoord lijnen met shakes zeker mogelijk dankzij Be-Slank. Bestel je voor vier uur in de middag dan heb je de producten volgende dag in huis.