Acupunctuur werkt echt bij zwangerschapsmisselijkheid

Mijn schoonzus wees mij op acupunctuur tegen zwangerschapsmisselijkheid toen ik weer onze afspraak moest afzeggen omdat ik mij zo beroerd voelde. Ik ben zwanger en natuurlijk ben ik ontzettend dankbaar en blij. Het vervelende is echt om de hele dag zo beroerd te zijn. Hierdoor eet ik erg slecht en dat is natuurlijk helemaal niet goed als je zwanger bent. Een vriendin van mijn schoonzusje heeft precies hetzelfde gehad en zij heeft erg veel baat gehad en daarom heeft zij mij ervan weten te overtuigen dat ik ook eens op zoek moest gaan om ervoor te zorgen dat mijn misselijkheid gaat afnemen.

 

Ik voelde mij al snel een stuk beter

Ik ben eens op internet gaan kijken en ik bent op zoek gegaan naar meer informatie over,acupunctuur zwangerschapsmisselijkheid. Al snel kwam ik op deze site terecht en heb ik besloten om een afspraak te maken voor een gesprek hierover. Gelukkig kon ik hier al snel terecht en ben ik geholpen door een vriendelijke man die mij precies kon vertellen hoe hij te werk gaat. Ik weet zelf natuurlijk vanwege mijn werk veel over fysiotherapie maar over acupunctuur niet zo veel. Dus dit was best een beetje spannend. Al na de tweede keer dat ik voor een behandeling bij deze firma ben geweest, werd mijn misselijkheid een stuk minder. Ik was het nog wel, maar ik kon gewoon eten en mijn dagelijkse dingen doen. Ik heb direct mijn schoonzus gebeld om haar te bedanken.