Via een laser ontharen​

Wat heb ik nare herinneringen aan mijn vroegere jeugd, vooral de gymlessen waren ellende voor me. Op zich niet de gym lessen, maar het omkleden voor en na de les waren een pot ellende voor me. Natuurlijk wil ja weten waarom, nou omdat ik overtollige haargroei heb op plaatsen waar dat voor een meisje niet normaal is. Ik heb namelijk overtollige haargroei op mijn buik, dus als ik een onderbroek aan heb komen deze haren er net bovenuit. Dagelijks ben ik ook bezig om deze haren weg te halen, maar hoe ik ook mijn best doe, het lijkt wel of ze steeds sneller en met meer terug komen. Daarom heb ik nu eindelijk eens een afspraak bij kliniek Veldhoven gemaakt om laser ontharen te laten doen. Ik hoop dan dat er eindelijk een einde aan mijn nachtmerrie kan komen, en ik ook weer plezier in het leven kan krijgen. Ik kreeg eerst een gesprek met de behandelend chirurg voordat er werkelijk met laser ontharen werd begonnen. Deze arts bekeek eerst of het allemaal wel nut had om te gaan laseren, en legde me ook de voor en nadelen uit. Gelukkig waren er meer voor dan nadelen. Een van de nadelen is dat de huid kan gaan irriteren, maar dat heb ik er wel voor over. timthumb-8

Super blij

Wat ben ik blij, ik voel me als herboren. Natuurlijk is het laseren niet in één keer klaar, ik heb hiervoor meerdere behandelingen moeten ondergaan, en inderdaad was het een zeer branderig gevoel na elke behandeling, maar ik heb nu een mooie gladde buik. timthumb-9